15 Eylül 2011 Perşembe

halaluya


futbolun ne kadar basit bir oyun olduğunu bizlere ve dünyaya gösteren Trabzonspor'a ne kadar teşekkür etsek azdır. dün maçı seyrederken topu alıp herkesi çalımlamaya kalkışan bir Trabzonsporlu gördünüz mü? ya da defansla orta sahanın arasının 40 metre açıldığına şahit oldunuz mu? basit ayağa toplarla dantel gibi işlediler sahayı, nefeslerinin yettiği kadar koştular. bu kadar basit, eninde sonunda da golü attılar.

kaleci Tolga'ya ayrı bir yazı yazmak lazım, yedek kaleciyken formayı alıp ta bu kadar net kalecilik yapan bir tek Volkan Demirel'i hatırlıyorum, 94 dakikanın her anında konsantre, çevik, güvenli bir kaleci maçı kazandırır. helal olsun. 



bir teşekkür de Şenol Güneş' e ya da bu transferleri yapanlara, her kes gidenlerle Trabzonspor'un güç kaybettiğini düşünürken ben hep daha da güçlendiklerini savundum, Jaja, Yattara, Engin Baytar, Selçuk İnan,Umut Bulut dünya para kazanarak satıldı, yerlerine alınanlar hepimizin gördüğü gibi çok daha iyi takım oyuncuları. özellikle Jaja, yattara ve engin baytar üçlüsünün gitmesi takıma çok yaramış. 

İki elim acıyana kadar alkışlıyorum Trabzonspor'umu, haaalaaaluyaaaaaaa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder